Hvordan var Linux skabt?

Linux har været her længe, men det er naturligvis en god idé at se nærmere på, hvor det kommer fra, og hvordan det var skabt. Selvom Linux ikke er gammelt, så er det alligevel heller ikke helt ny, for det blev dannet i 1991. Det var faktisk en ung mand fra Finland, som startede Linux, og han begyndte at bede andre om hjælp via internettet til det. Det startede baggrunden for, at Linux-kernen blev udviklet, og at der er mange mennesker verden over, som blev interesseret i dette projekt. Linux er kommet for at blive, og vi må være taknemmelige for, at denne unge mand besluttede sig for at følge den fornemmelse, han havde. Det skulle senere vist sig at blive en stor succes og er det fortsat.

Linux er vejenLinux er vejen

I dag er der rigtig mange virksomheder, der har opdaget, at Linux er vejen. Derfor er der også rigtig mange virksomheder, der støtter idéen omkring Linux, og som stadig programmerer i og omkring Linux-kernen. Linux er et sprog, som alle kan programmere i, og derfor er det alle, der kan bidrage til, at Linux er og bliver ved med at være udbredt. Selvom Linux ikke er fra Danmark, så er det meget populært her, og vi er mange mennesker, der har beskæftiger sig med det. Herhjemme i Danmark er der mange dygtige programmører, og mange af dem, der har stor succes, beskæftiger sig også med Linux. Linux kan gøre forskellen, og det vil det altid kunne. Det er der mange, der har fundet ud af.

Hvorfor blev Linux skabt?Hvorfor blev Linux skabt?

Linux blev i sin tid skabt, fordi en ung mand ønskede at gøre en forskel, men han havde også brug for hjælp til at komme derhen, hvor han ønskede. Den unge mand henvendte sig på internettet, og han fandt hurtigt ud af, at han fik al den hjælp, han havde brug for. Inden han havde set sig om, var Linux meget udbredt, og det skulle senere vise sig, at det var kommet for at blive. Linux er blevet et verdensomspændende projekt, og vi glæder os til at se, hvad det bringer os i fremtiden. Linux er et levende bevis på, at flere mennesker kan mere sammen, og det er noget af det, som vi alle må huske på fra tid til anden. Sammen er vi stærkere.

Linux har gjort en forskelLinux har gjort en forskel

Linux har gjort en stor forskel for vor verden, og det er noget, alle, der interesserer sig for it, ved. Der er sikkert også nogen, der ikke er bekendt med det, men alle har i hvert fald hørt om Linux. Linux kan være anderledes end de fleste andre OS, men det er ikke noget, der bør skræmme nogen væk. Når man tør bevæge sig ind i Linux, så åbner der sig også en verden med mange muligheder, og hvis du har mod på at programmere, anbefaler vi dig, at du går i gang med det samme. På denne måde har du selv indflydelse på dit system, og det må siges at være noget, som alle godt kan tænke sig. Vi håber, Linux vil bringe dig stor glæde og gavn.