Hvordan kan du lære Linux?

Som du allerede ved, så er Linux et styresystem. Det er ikke sikkert, du ved så meget om styresystemer, og hvis du ikke gør, så anbefaler vi, at du kigger forbi Google, da det ikke er noget, vi her vil komme nærmere ind på. Linux er altså et styresystem til din computer, og hvis du ikke ved, hvordan du bruger Linux, så anbefaler vi dig at begynde at sætte dig ind i det. Linux er ikke svært at lære, men omvendt er det heller ikke nemt, da det adskiller sig fra Windows, som sikkert er det styresystem, du på nuværende tidspunkt kender mest til. Linux er både anderledes og skiller sig ud, og der er mange nørder, der vælger Linux, og det er der flere fordele ved.

Du kan finde Linux-tutorialsDu kan finde Linux-tutorials

Der findes mange vejledninger til Linux derude, og vi anbefaler dig, at du gennemsøger nettet for at finde et sted, hvor der er en god vejledning til Linux. Det gode er, at Linux er et styresystem, som du nemt lærer at bruge, når først du er i gang. Linux er, som sagt, ikke svært, men det kræver altså lidt tilvænning. Brugergrænsefladen er meget brugervenlig, og det betyder, at Linux er forholdsvis nemt at finde rundt i. Det er dog ikke alle, der mener, at det er sandt, men da vi har meget erfaring med forskellige styresystemer, kan vi garantere dig, at det er rigtigt. Linux kræver, at du bruger lidt tid på det, men når du først er inde i det, så er det nemt.

Programmer i LinuxProgrammer i Linux

En anden spændende ting ved LInux er, at det også er muligt at programmere i Linux. Hvis du allerede har interesse for programmering, så bør du med sikkerhed også interessere dig for at programmere i Linux. I LInux kan du udvikle både programmer og systemer, og det kan faktisk siges, at det kun er din egen fantasi, der sætter grænsen. Hvis du ser nærmere på nettet, kan du se, at der findes mange idéer til, hvad du kan udvikle, og du vil også kunne finde vejledninger til, hvordan du kan udvikle det. Der er ikke noget at sige til, at Linux er blevet så populært, for det giver os virkelig nogle muligheder. Linux er mere end blot et styresystem, og det vil du snart finde ud af.

Hvorfor du skal vælge LinuxHvorfor du skal vælge Linux

Det kan være svært at vælge mellem alle de styresystemer, der er derude, og du vil med sikkerhed gerne vide, hvorfor det er, at du netop skal vælge Linux. Vi siger ikke, at LInux er det absolut eneste ene, men Linux giver dig muligheder, du ikke får andre steder. Når du arbejder med Linux, får du mulighed for selv at påvirke systemet, og det er sikkert noget, du gerne vil. Du får også mulighed for selv at programmere og udvikle, og det er ikke noget, mange andre styresystemer giver mulighed for. Linux er heller ikke så dyrt, men du skal dog vide, at du skal smide nogle kroner for at anskaffe dig det. Linux er mere end blot et styresystem, og vi håber, du vil byde det velkommen.