Hvor kan du lære Linux?

Der findes rigtig mange steder, hvor du kan lære LInux, og det handler blot om, at du åbner både øjne og ører, for så vil mulighederne vise sig for dig. På nettet er der uendelige mange muligheder, men du kan også finde hjælp hos både venner og familie, hvis de beskæftiger sig med Linux. Det er også muligt at lære Linux i flere magasiner, og der findes også bøger, der beskæftiger sig med Linux, som du kan læse. I disse bøger er det muligt at lære LInux fra start til slut, og du kan få bøger om dette emne fra både danske og udenlandske forfattere. Som du kan se, er der mange muligheder, og det handler blot om, at du undersøger markedet og går i gang.

Hvor meget koster det at lære Linux?Hvor meget koster det at lære Linux?

Det kan siges, at det ikke koster en krone at lære Linux; det behøver det i hvert fald ikke at gøre. Der er så mange muligheder, at der er noget for enhver smag, og hvad du er til, er op til dig. Du kan læse rigtig meget på nettet, og her kan du hente meget hjælp. Der findes mange hjemmesider, hvor du kan læse dig til, hvordan du kan bruge Linux, og når først du begynder at sætte dig ind i det, finder du ud af, at det ikke er så svært. Du bør snarest muligt anskaffe dig Linux, for så kan du gå i gang med at arbejde med det, og du kan hurtigt lære alt det, som du ønsker. Du kan godt glæde dig.

Er det svært at lære Linux?Er det svært at lære Linux?

Det er ikke svært at lære Linux, og du skal ikke holde dig tilbage, hvis det er det, du ønsker. Linux giver dig mange muligheder, og hvis du begynder at lære det allerede i dag, varer det ikke længe, før du selv kan finde ud af det hele. Du behøver dog ikke lære det hele på én gang – du kan blot tage lidt ad gangen. Vi anbefaler dog, at du går i gang med det samme, for jo før du er i gang, jo hurtigere vil det gå, før du når derhen, hvor du ønsker. Linux er ikke nyt, det har været her længe, men derfor behøver det ikke betyde, at du har gået glip af noget. Linux vil være en indgang til en ny verden for dig.

Hvad kan LInux gøre for mig?Hvad kan LInux gøre for mig?

Linux kan være med til at ændre din verden, for Linux er et styresystem, der kan noget, som ingen andre styresystemer kan. Med Linux får du mulighed for selv at påvirke dit styresystem, for du kan også selv programmere i det. Det er der ikke andre styresystemer, der giver muligheden for, og hvis du går i gang med det samme, varer det ikke længe, før du kan noget, som ingen andre kan. Du skal blot købe Linux til din computer, og det kan du gøre med det samme. Så snart du har Linux i hænderne, er der ikke noget, der hindrer dig i at komme i gang. Vi anbefaler dig at finde ud af, hvor du bedst lærer Linux, og så er det ellers bare at komme i gang.